Google Tag Manager 360


A Google Tag Manager egyre több felhasználó számára ismert, ingyenes termék, amely nagyon sokat tud segíteni abban, hogy egy weboldal minél hatékonyabban tudja kezelni és üzemeltetni a mérésekhez és kampányokhoz szükséges kódokat. Amennyiben szeretné jobban megismerni, tekintse meg a rendszer alapjairól készült bemutató webináriumunkat.

Google Tag Manager 360 logoA Google Tag Manager 360 ezen ingyenes eszköz prémium változata, amelyben egyre több olyan funkció érhető el, amely az ingyenes változatban nem vagy csak korlátozottan működik. A JabJab Online Marketing Google Analytics Sales partnerként kínálja viszonteladóként

  • ezen kibővített funkció készletet
  • segítünk a Google Tag Manager tárolók létrehozásában
  • a tárolók megfelelő kialakításában
  • az újabb mérési igények támogatásában

A Google Tag Manager 360 elérhető önálló, előfizetési díj ellenében igénybe vehető szolgáltatásként, azonban ha bármely más fenti Analytics 360 termék előfizetője, úgy a Google Tag Manager 360 prémium funkcióit ingyenesen tudja igénybe venni.

Mik ezek a Google Tag Manager 360 funkciók?

Nézzük meg a teljesség igénye nélkül, mik is ezek az extra funkciók, amelyek első sorban nagy forgalmú weboldalakat üzemeltető cégek számára lehetnek előnyösek.

Google Tag Manager 360 képernyő

Garantált rendelkezésre állás

A szolgáltatási szerződéssel (SLA) a termékhez garantált rendelkezésre állási idők járnak, így cége biztos lehet abban, hogy ha bármilyen kiesés tapasztalható a tárolók kiszolgálásában, top prioritással kezeli majd a Google a normál üzem visszaállítását szemben az ingyenes Google Tag Manager felhasználókkal.

Prémium support

Bárhol is akadjon el, a JabJab Online Marketing és rajtunk keresztül a Google professzionális csapata rendelkezésére áll, hogy a felmerülő kérdéseket minél hamarabb és teljes körűen megválaszoljuk. Amennyiben igényli, átvesszük a tárolók kezelését és a felmerülő igényeknek megfelelően hangoljuk folyamatosan a beállításokat.

Korlátlan workspace használat

A Munkaterületek, azaz Workspace-ek rendkívül hasznos és fontos funkció olyan cégek életében, ahol a tárolókkal nem csak egy ember vagy csak egy csapat dolgozik, hanem több részleg is azon van, hogy minél több mérés és marketing kód a helyén legyen. Ilyenkor könnyedén előfordulhat, hogy néhány módosítás a tárolóban már éles kéne, hogy legyen a weboldal látogatók felé, azonban más, egyéb irányú módosítások befejezéséig nem lehet ezt megtenni, hogy ne élesedjen félkész munka.

A workspace funkcióval lehetősége van a tárolót csapatokra osztani, akik egymástól függetlenül állíthatják be és publikálhatják a számukra fontos beállításokat anélkül, hogy be kéne várniuk más csapatokat. Az ingyenes Google Tag Manager 3 ilyen munkaterületet biztosít, míg a Google Tag Manager 360 jelenleg korlátlan workspace létrehozását támogatja.

Érdeklődés

Amennyiben úgy látja, hogy cége számára hasznos lehet ezen nagyvállalati funkciók kiaknázása, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy kötetlenül beszélgessünk a lehetőségről:

Kapcsolatfelvétel